## **Hoosier Racing Tire SCCA Super Tour**



SCCA Atlanta Region
March 19-21, 2021
Michelin Raceway Road Atlanta
Sanction #21-ST-20404



# **EVENT SCHEDULE**

Group 1	STL, STU, T2, T3, T4	Group 5	FA, P1, P2
Group 2	SRF3	Group 6	GT1, GT2, GT3, AS, T1, GTX, PX
Group 3	F5, FF, FV	Group 7	B-Spec, EP, FP, HP, GTL
Group 4	SM	Group 8	FC, FE2, FX

#### Wednesday, March 17, 2021

4:00 PM - 7:00 PM Registration & Express Tech (located at Tech Shed. Bring your logbook & helmet, if you need a 2021sticker)

Thursday, March 18, 2021

7:00 AM - 11:30 AM	Registration
1:30 PM - 8:30 PM	Registration
10:00 AM - 9:00 PM	Tech Inspection

#### Friday, March 19, 2021

· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·					
7:00 AM - 2:0	AM – 2:00 PM Registration				
7:30 AM - 5:00 PM		Tech Inspection (Scale hours posted at Tech)			
8:05 AM	20-minute Practice, Group 1		12:35 PM	25-minute Qualifying, Group 1	
8:30 AM	20-minute Practice, Group 2		1:05 PM	25-minute Qualifying, Group 2	
8:55 AM	20-minute Practice, Group 3		1:35 PM	25-minute Qualifying, Group 3	
9:20 AM	20-minute Practice, Group 4		2:05 PM	25-minute Qualifying, Group 4	
9:45 AM	20-minute Practice, Group 5		2:35 PM	25-minute Qualifying, Group 5	
10:10 AM	20-minute Practice, Group 6		3:05 PM	25-minute Qualifying, Group 6	
10:35 AM	20-minute Practice, Group 7		3:35 PM	25-minute Qualifying, Group 7	
11:00 AM	20-minute Practice, Group 8		4:05 PM	25-minute Qualifying, Group 8	
11:30 AM	LUNC	H / Track Tour			
Friday Hospitality Party at Paddock Grill -Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome!					

#### Saturday, March 20, 2021

7:00 AM - 1:0	00 PM	Registration		
7:30 AM - 5:00 PM		Tech Inspection (Scale hours	posted at Tech)	
8:05 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 1		25-minute Race, Group 2
8:25 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 2		LUNCH / Track Tour
8:45 AM	15-mir	nute Qualifying, Group 3	1:10 PM	25-minute Race, Group 3
9:05 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 4		25-minute Race, Group 4
9:25 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 5		25-minute Race, Group 5
9:45 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 6		25-minute Race, Group 6
10:05 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 7		25-minute Race, Group 7
10:25 AM	15-mir	15-minute Qualifying, Group 8		25-minute Race, Group 8
10:50 AM	25-mir	nute Race, Group 1		
Saturday Night Party at Hospitality Chalet – Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome!				

### Sunday, March 21, 2021

Juliuay, Walcii 21, 2021					
7:00 AM 11:00 AM		Registration			
7:30 AM – 5:00 PM		Tech Inspection (Scale hours posted at Tech)			
8:05 AM	15-minute Hardship Laps, Out/In		1:40 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 5	
8:25 AM	35-minute Race (19 lap max), Group 1		2:25 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 6	
9:10 AM	35-minute Race (19 lap max), Group 2		3:10 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 7	
10:00 AM	Luncl	n and Quiet Time / OTDE on Track	3:55 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 8	
12:10 PM	35-m	inute Race (19 lap max), Group 3	Thanks for racing with us! Safe Travels!		
12:55 PM	35-m	inute Race (19 lap max), Group 4	Thanks for facility with us! Safe Travels!		